rökfritt på krogen

just det! jag glömde ju att skriva sist att jag faktiskt har varit rökfri sen i onsdags... MEN det är inte bara det utan att jag faktiskt har varit ute på krogen utan att röka (!!!) :)
nu ska jag dock inte prata för mkt att jag ska sluta, för då kommer det gå åt skogen! men men. nu vet ni :)

helgen kom å den var över lika fort :)

igår hoppade jag promenaden runt munksjön och begav mej ut till a6 till fots med anna.
ska ju flytta nu på tisdag och behövde lite ikeapåsar att packa i :) så det blev ett varv till på ikea för att kolla på soffor men det slutade med 10 kr för två påsar, inte illa för att vara ikea!

har börjat packa ihop mitt rum nu iallafall. så det är grejer och damm överallt!
blev en middag hemma hos anna innan vi traskade ner till twin för lite vin.
mötte upp ferna och hans franska vän och sedan vidare till sliver. tror faktiskt ärligt talat att jag aldrig mer ska gå dit. de senaste gångerna jag har varit där har jag haft så jäkla tråkigt. vi brudar får sikta in oss på något nytt ställe!

idag blir det plugg för hela slanten tror jag. måste läsa ut min bok till skolan!

ser även fram emot att mamma å pappa kommer nästa helg! sen blir det en liten tripp till halmstad veckan där på för att fira linneas födelsedag!


fullt ös, medvetslös?

Gårdagen var knappt så man överlevde! Jag sov och sov och sov... hade en brakfylla i onsdags där ja och jennie har fått berättat vad vi har hållit på med haha. man lever bara en gång... men som sagt, jag trodde fan inte att jag skulle överleva igår. fick släpa mej runt sjön för att känna att torsdagen gick till nån nytta....

Eftersom jag låg vertikalt hela dagen igår så hade jag liiite svårt att somna i nättras... så det blev en gäspig fredag i skolan där vi lärde oss allt om gammla människors biologiska utveckling. deras primära och sekundära åldrande :)

Ikväll blir det middagsmys med anna och sofia och hoppas på en relativ tidig kväll... är ännu inte helt återställd sej onsdagens bravader. Men faan så kul vi hade!! :)

nödvändigt............

utgång

efter en heldag på stan med brudarna med shopping är det utgång på ingång nu :)

jag lever.

Efter en heelt underbara sommar på gotland är jag nu tillbaka i jönköping och det är väl läge att börja skriva lite här igen.

Den 6 juni åkte jag till gotland och tänkte att det här kommer att bli en lång sommar... va lite rädd för att bli lite uttråkad och skraj av att bo hemma hos mamma och pappa i tre månader, men sommaren kom, den var och den segrade. En vacker dag när jag känner mig redo kommer jag att öppna mej om den :)

Igår vid sju steg jag upp ur sängen efter några minuters sömn för att åka ner till båten mot nynäshamn... som tur vad mötte lilla söta anna upp mej vid terminalen. hade nog aldrig gått om jag skulle åka själv igår....
blev några timmar i sthlm som jag mötte upp angela å maja på. även linnea å sofia kom springade med några kramar innan de skulle flyga till halmstad.
efter 14 timmars resande kom vi äntligen fram till jönköping! blev bussen hem till anna, och snabbt ner till max för lite kvällsmat vid 10 på kvällen.
somnade som en stock när vi kom hem... va såå trött så vi knappt sa något till varandra på hela middagen å promenaden hem :)

Idag har varit en riktigt skön dag, en typiskt jönköpingsdag. Vaknade vid 10tiden... åt lite frukost... förbi skolan å letade efter vår gamla tentan... skrev ut lite åhörarkopior... fika på stan... facebooka lite... och nu ska vi iväg till rådhusparken för lite öl & allsång! kul!

nu blev det en massa slumrig text... men kort och gott om mej... ciao

RSS 2.0