...är fortfarande kär


jag är kär

idag gick jag ner en sväng på stan och skulle kolla runt på en del julklappar, bara för att få en överblick... och jag blev helt chockad, jag kom ner tomhänt och hem med julklappar till hela släkten. är alltså färdighandlad den 28 nov!
den enda jag hade problem med var att hitta någon julklapp till var min äldsta bror. jag gick runt och letade och funderade hela dagen och var riktigt nära på att bara gå hem och ta det någon annan dag... då.... satt han bara där.... dave stewart!
hur många år har han suttit på drottninghatan? hur som helst har han ju kanske världens bästa röst!
jag kommer ihåg att jag och brossan har suttit många gånger och diskuterat honom... och tänkte att fasiken, några skivor av han är ju en perfekt julklapp...
nu finns det ju många anledningar till varför jag köpte ju hans skivor till min bror... men jag tycker ju om att köpa något oväntat, som man själv aldrig skulle köpa och som inte finns på orten där du bor.



lyssna och njut, eller gå ner till drottninggatan och mys....

hejarklacken


byta jobb kanske?


10a för helgen!

vilken helg.
i fredags efter träningen var jag och greta ute hos malin i västra skogen och öppnade lite flaskor vin och såg på idol. så mysigt med riktiga tjejkvällar! blev sent! och vilken rulltrappa dom har!!
i lördags var jag och greta och åt en italiensk brunch på surbrunnsgatan, var så supergott. dom hade en fantastisk feta/olivpaj! rekomeneras! hade en lugn hemmakväll, men hyrfilm & godis.
i söndags var jag och åt lunch med min kära bror som var i sverige under helgen. vi drev omkring på söder och slutade på imperiet och en toast skagen. bjöd hem greta på hemlagad lasagne och wallander på kvällen, supermysigt!
idag var vi lediga också, så vi bestämde oss för att åka ut till södertälje och sydpolen.. traskade upp vid 9tiden och åkte iväg redan vid 10. vi checkade in på relaxavdelningen och stannade till klockan halv fyra.blev motionssim, äventyrsbad, bubbelpool, ångbastu, torrbastu och ansiktsmask i vilostolarna. va längesedan jag var såhär trött!är supernöjd med min långledighet!




mys


majas tant



jag och maja satt och pratade om en gammal tant som bodde hos oss förut... och den här låten tänker jag på henne. satte alltid på den på min mobil hemma hos henne, så stod vi å sjöng hela morgonen :-)

rent hus!

Jag tvättar inte mina fönster därför att...
Jag älskar fåglar och vill inte att någon av dem ska flyga rakt in i ett blankt fönster och skada sig.

Jag bonar inte golven därför att...
Jag är livrädd att någon gäst ska halka och skada sig, då skulle jag känna mig hemskt skyldig. (plus att de kanske skulle stämma mig...)

Jag bryr mig inte om dammråttorna därför att...
De är ett väldigt bra sällskap, jag har döpt de flesta av dem och de håller med om allt jag säger.

Jag stör inte spindlarna i deras nät därför att...
Jag vill att alla djur ska ha ett eget hem.

Jag vårstädar inte därför att...
Jag älskar alla årstider och vill inte att de andra ska bli avundsjuka.

Jag drar inte upp ogräs i trädgården därför att...
Jag vill inte förolämpa Gud som är en otroligt duktig designer!

Jag lagar inte gourmetmiddagar när jag har bjudning därför att...
Jag vill inte att mina gäster ska oroa ihjäl sig över vad de ska bjuda mig på när jag är hos dem på middag.

Jag stryker inte därför att...
Jag väljer att tro på tillverkarna som hävdar att det är strykfritt.

Undanflykter finns det ju alltid.. gäller bara att hitta dom bra, och att man själv tror på det

by your side


Mr Big?

Har alla en Mr Big?

En som man alltid faller tillbaka till? Går flera månader utan att man hörs, men så fort han hör av sig (som oftast är vid absolut fel tidpunkt) så är det som om någon slår en tegelsten i huvudet och man faller hjälplöst ner till marken, utan att fan veta hur man hamnade där....

Fick ett sms av min Mr Big idag.... och det skrämde mej att jag var halvt påväg upp ur sängen innan jag ens hade läst klart hela... Fick slå mig hårt i huvudet och ha ett intelligent samtal med min kära vän... och tänka tillbaka på alla avsnitt av sex and the city, där just den där jäkla Mr Big finns... då insåg jag att, faan, jag ska inte åka någonstans ikväll. Är han plötsligt angelägen om att ses igen, då kan det lika gärna vänta tills imorgon eller någon annan jäkla dag som han inte föreslår....
Fan va livet är som ett enda stort spel, och att man måste hålla reda på alla jäkla spelregler, när och hur man ska handla i vilken situation. Man blir ju alldeles förvirrad.

Vem vet hur allting slutar för just mig och min Mr Big... alla som har sett den filmen, vet ju att det blir ett giftmål tillslut mellan Carrie och hennes Mr Big, efter många tårar, resor och år..... det här är bara början för min resa. Gonatt.


skit skit skit

jag har varit inne på denna sida och försökt uppdatera i flera dagar, men jag har aldrig kommit på det rätta att skriva utan att jag ska ångra mig i efterhand...

har kommit på att jag bara faller för samma sorts killar, som är riktiga skitkillar... som beter sej som skit, tyvärr ser dom inte ut som skit... och inte heller luktar som skit.. därför är det så svårt att upptäcka det i rätt tid. varför ska det vara så svårt att bara säga... hejdu, nej tyvärr jag är inte intresserad av att höras längre... istället inför man en tysnad, i hopp om att man ska tröttna. har folk inte fattat att det går fortare att "bli av mej en" när man är ärlig?
jag & maja kom överens om det för nån månad sen.. efter att vi har träffat skitkillar, att vi alltid ska vara ärlig å säga som det är.. istället för att igonera eller komma med dåliga bortförklaringar. har faktiskt lyckas gjort det en gång nu... och tro det eller ej, men han tackade för min ärlighet!

tyvärr verkar det som om jag bara faller för idioter... och alla fina killar viftar jag bort.... så får jag vänta tills jag hittar den nya elin som faller för bra fina gulliga söta smarta killar, som bryr sig om en. till dess... är jag en lycklig singel i stan som njuter av heldagar hemma framför tv, med sex and the city... och bara mej själv att ta hänsyn till, och trevliga pubhäng... synd bara att alla mina vänner i sthlm, "är i ett förhållande" (när jag skrev den där meningen, så slog det mej verkligen att ALLA är i ett förhållande...jisses)

Dagens inSats

Ända sedan i somras har jag och greta gått och pratat om att börja träna...... idag efter jobbet gick vi ganska spontant förbi sats, satt där med satserik i en timme... och gick därifrån med varsitt träningskort. va helt svettig å magont när jag gick därifrån rånervös om hur det här ska gå med min självdiciplin. var tvungen att gå ner till stan och köpa lite nya träningskläder så man blir lite motiverad :-)
Så på fredag kör vi våras första pass, spinning & core, får se om jag lever till helgen,

RSS 2.0