grön jul och gungor i hamn

nu har jag bara två dagar kvar på jobbet detta år. har jobbat sista dagen idag innan julhelgen kommer, och äntligen har man semester i nästan en hel vecka! underbart! har känts väldigt tungt dom sista dagarna på jobbet, men nya brukare och baciller i kroppen.

har packat klart allting och städat och nu är jag redo för en grön jul på gotland! ska bli så himla kul och mysigt att få komma hem till julmaten och familjen och alla kära vänner. bara vila och va ute nån sen natt... underbart!

fick hem nån lapp härromdagen från styrelsen i huset om att dom varnar för inbrott över jul, har tydligen varit det tidigare år, just över julhelgen... så dom har bytt kod vid gatan... samt att jag tissade över till grannen och medelade att jag kommer att vara borta och att dom får ringa mig om det händer något... skönt, en sak mindre att grubbla på.

jaaa... nu ska jag åka om en timme, börjar bli lite nervös. va tvungen att ringa till mamma och fråga hur vädret var hemma... om det blåste mkt åsådära... tydligen hade det lugnat ner sig mkt skillnad från igår. hade även hört folk på ett café inne i stan idag som satt och pratade som hade åkt båten och det hade inte gungat så farligt. mest intil hamnen. det är bäst att jag går och blandar mig en grogg i vilket fall så jag håller mina nerver i styr... jag stressar ju upp mej som tusan för det här med båten... jaja....

Jag vill önskar alla en riktigt god jul!

läs till sista ordet...

Funeral Arrangements

This woman goes into a funeral home to make arrangements for her husband's funeral.
She tells the director that she wants her husband to be buried in a dark blue suit.
He asks, "Wouldn't it just be easier to bury him in the black suit that he's wearing?"
But she insists that it must be a blue suit and gives him a blank check to buy one.
When she comes back for the wake, she sees her husband in the coffin and he is wearing a beautiful blue suit.
She tells the director how much she loves the suit and asks how much it cost.
He says, "Actually, it didn't cost anything. The funniest thing happened. As soon as you left, another corpse was brought in, this one wearing a blue suit.
I noticed that they were about the same size, and asked the other widow if she would mind if her husband were buried in a black suit.
She said that was fine with her. So... I switched the heads"

julrim i mitt hus

ojoj. har suttit och rimmat hela kvällen med julmusik och glögg. börjar fasiken kännas som jul snart. har tre dagar och två nätter kvar i stan.

tänkte dela med mig av några av mina rim för kvällen... så har ni nått att gissa på.

1. Om du onykter blivit
kan detta bli lite knivigt
högt upp på alpernas berg
gäller det att hålla koll på rätt färg
du borde vigast vara
om du ska vinna över resten av din skara.

2. Du bakar stora, du bakar små
dem kan du nu lägga i något du samlar på.

3. Varje morgon när du ditt ägg ska steka
kommer du att tänka på min kärlek utan att tveka

4. När det är svårt att hålla tätt, är denna lätt klätt

5. Man kan inte leva utan mat och vatten
men här ska du få bevisa motsattsen

6. Ära vare Gud i höjden
denna kunde jag förmodligen ha gjort på slöjden
men det finns en annan skapare här
och du kan se vilken fart det air.

det var ett litet smakprov....

god jul alla

vad ska jag göra nu?

ännu en vecka har gått... vart fan tar tiden vägen??
har varit några jobbiga dagar på jobbet och igår var jag helt död när jag kom hem. somnade och vaknade med frossa. beslutade mig för att stanna hemma idag.
har sett klart min satc-box plus avslutade med filmen. så vad fan ska jag nu göra om dagarna?? ska jag kanske börja se om den för början? eller börja på en ny serie?

jag mår så himla bra av att se den... som min nya religon, kan se avsnitt efter avsnitt och aldrig tröttna.
man lär sig alltid något nytt, och det som jag drar störst nytta av är repliken "he's not that in to me" den har fasiken räddat mitt liv, och alla andras med :)

nu ska jag gå och lägga mig och spela mitt nya beroende, solitare på mobilen... sen somna om och vakna pigg som en malört.

kärlek!


norra brunn & idol

Nu skulle jag tydligen uppdatera min blogg :)

I tisdags var jag på norra brunn och såg babben larsson & johan rehborg, skrattade så tårarna sprutade... kan ha varit vinet och babbens dialekt som avgjorde ordet "sprutade"

imorgon ska jag gå på idolfinalen, kommer att sitta på kevin-läktaren, så håll utkik! och så ser ni till att rösta på honom också, för han är grym!

på söndag kommer min söta lilla vän isabel till stan. ska bli så kul å se henne igen. hon åker nog dessvärre tillbaka igen på måndag till gotland. sen på måndagskvällen ska vi ha julbord med jobbet. sista julbordet för vädurens del.....




kom ihåg nu... kevin!

RSS 2.0