helgen

Hejsan allihop!

Igår blev en lugn kväll med godis framför datorn.
Idag har det varit stråålande väder här i Jönköping, och förmodligen i resten av landet med.
Var nere på stan och shoppade en kjol till tisdag. Var borta och flyttstädade mitt gamla rum, lämnade nycklarna till muntergökarna... Vi kompremissade om halv hyran för mars... han slet sitt hår!

Nu är Ida påväg hit och vi ska dricka ltie drinkar och spela Rapa Kalja (hur nu det stavas) haha
sen lär vi väl gå ut en sväng på stan och göra den lite orolig.

Imorgon blir det plugg för hela slanten och sen packa till måndag, bussen går redan 20 över 12!
Sen kommer Jennie tillbaka till jönköping, då ska vi köpa pizza & se på beck! längtar!!

nu är jag granne med jennie!

igår hade vi föreläsningar om bakterier & virus. jag kommer inte klara av att leva med mig själv efter den här kursen är slut tror jag... inte gå å lägga mig bland alla kryp i sängen, inte klara av att gå på toaletten & inte ens kamma mitt hår! :D

va ute på kåren igår med. hade förfest hemma hos lil-cissi... vi var fem tjejer som vinglade bort senare.
hade jättekul till en början, dansade jättemkt men sen var det nån idiottjej haha som höll på å förfölja & kladda på robert hela kvällen, haha. jag blev asförbannad :D

idag har jag flyttat över alla mina grejer till nya rummet. vaknade jättetidigt å försökte väcka robert, men han var lite för trött för att köra kl 8 på morgonen :) jag fick ligga å glo i taket till 11 då hade kravlade sig upp. han har varit en ängel idag som släpat alla mina grejer från gamla rummet till nya! sötnos.
nu ska jag åka iväg till ikea för att inhandla lite smått å gott... gardiner (så alla slipper se vad jag gör) kanske nån skohylla en lampa å lite smått å gott... är ju ganska lätt å göra av med pengar på ikea :)

tjingeling

framtiden är redan bestämt sen långt tillbaka...

vilka minnen!

jag pratade med min äldsta barndomskompis idag... hon fyller 24 och vi bodde grannar på en liten gata på landet som små.

vi hittade alltid på massa hyss. gömde oss i gropen på ängen, cyklade till badet, rev ut alla saker hos dagmamman och gick hem, byggde koja i skogen... sen hade vi en rolig lek framför oss, som vi skrattar åt idag med facit i hand!

Hon läser till läkare i Linköping & jag läser till sjuksyrra i Jönköping....
hennes mamma jobbar som sjuksyrra på gotland och gjorde på den tiden med... det var då man hade med sig sin sjuksyrreväska hem till hemmet....

Jag och Tina snodde åt oss den och skulle leka doktor med hennes nallar....
Hon skulle ge ena nallen en spruta....(en riktig sådan) men såklart så puttar hon den igenom nallen och in i mig istället....
Vi har aldrig erkänt det för våra mammor...
men hon tar examen samtidigt som jag, så vi funderar på att kläcka den gamla historien på vår examensfest :-)


det var bestämt redan då vad vi skulle jobba med i framtiden.....

ordvits? haha

hahaha... jag ligger dubbelvikt av skratt hemma i min säng... tårarna sprutar...!!

läste amandas blogg och kom att tänka på vår roliga lektion!!! hahaha

buy sea chair ten

säg det högt alla mina omogna vänner hahaha

tystnad?



gud vilket roligt samtal...

whatever



haha. amanda visade denna igår. så himla söt!

sötnos!


Veckan som gått i bilder...



Hemma hos Amanda. Jennie tar av vår Taco-buffé




Förfest hemma hos Lill-Cissi. Cissi, Cissi, Jennie & Jennie. Varierande namn jag har på mina klasskamrater :)



En födelsedagsdans för Cissi. Jennie, jag & Cissi



Påvägen hem från kåren. Jag & Robert kramas utanför nån kyrka.

omv.1 avklarad!

hade tenta igår som jag tror gick ganska bra... svarade iallafall på alla frågor, sen vet jag att jag missade några småsakar på en del frågor!
vi var och fikade hela gänget efteråt och alla började prata om hur det hade gått... då blev jag lite nervös...
vi skulle egentligen ha tentafest på kvällen men efter allt som hänt var jag ganska trött i huvudet så vi bestämde att ha en myskväll med tacos & massa godis... köpte till och med glass som vi aldrig fick i oss :) var jag, jennie & amanda och hennes dator!
hoppas det blir fler sånna myskvällar! är skönt att bara göra nått tillsammans med nån på kvällarna!

idag har jag varit och tittat på ett rum i samma hus, i samma källare som jennie bor i. hyresvärden var också gotlänning så vi hade mycket att prata om där. jag fick nycklarna redan idag om jag ville börja att packa över en del grejer! såå himla kul och skönta att flytta härifrån, är ju ingen som bor här i närheten och jag vågar aldrig cykla hem själv på kvällarna.

kul kul!

nu ska jag se lite på dirty sexy money, sen blir det plugg inför nya kursen imorgon!

Fredag den 13

bajsdag!

vaknar till med ett ryck... fan jag har försovit mig.... har tenta imorgon och skulle träffa jennie vid bibblan vid 10... klockan var nu 10 i 10....

kastar mig upp.. slänger in en tallrik med gröt i micron medan jag kastar på mig kläderna och sminkar mig lite.... ut i köket och ska äta gröten.... då upptäcker jag att all gröt ligger på glasskivan i mircon... så har det kokat över... var bara att ställa sig och diska... slänga på en skivbit på en gammal torr macka och slänga på mig jackan... fick ta frukosten på skolan.

jag tappade som sagt bort min cykel i onsdags... eller rättare sagt så kan jag inte ihåg vart jag ställt den när jag vaknade igår morse... var iväg en sväng och letade efter den igår... den var spårlöst försvunnen...

men idag påvägen till skolan gick jag förbi hemköp... och där utanför hade jag ställt den på nå konstigt vänster!?!? varför lämnade jag den där?? jävligt skumt... iallafall så blev jag lite glad över att det var tillbaka till mig.

väl framme så börjar jag plugga lite och börjar sms med mamma.. hon är lite konstig så jag ringer upp henne ute i entrén till bibblan, och då berättar hon att morfar gick bort i morse!! jag börjar storböla i entrén och folk glodde ju på mej som en idiot.... så jag har varit asledsen hela dagen och inte kunnat plugga nått.... jättesmidigt eftersom jag ska skriva min första tenta imorgon som sagt.... :(

nu ska jag iallafall försöka sätta mig ner och försöka hitta mandarinen i bakhuvudet och läsa igenom alla lagar och författningar en sista gång och hoppas att det går vägen imorgon!!

önska mig lycka till!

meteoriter anfaller


gud vad sjukt! vad finns i rymden egentligen??

http://www.sr.se/Ekot/artikel.asp?artikel=1606177

love is my drug is my medicine



bästa låten just nu :)

pluggpaus

plugg plugg plugg.... är nästan så att ögonen går i kors :-) är både skitnervös för att ha tenta på lördag, men det ska ändå bli sååå skönt att ha det avklarad.... sen på måndag sätter det igång igen med en ny kurs... denna gång mikrobiologi & immunologi. ska väl bli spännande....

nu har jag knäckt min första öl och ätit lite lax med bulgur.... ska iväg om en timme på förfest. en tjej i klassen som fyller år idag, så det var ju ett utmärkt sätt att komma ifrån plugget lite och gå ut och fest... får väl dock ta det ganska lugnt ikväll med tanke på att jag bara har två dagar kvar att plugga!!

ska ta med mej kameran ikväll också hade jag tänkt så ni får se hur vi ser ut och vad vi gör :) pusspuss

vilken sagoprinssesa är jag?

You are "Ariel"!

You have a wonderful life - friends, family, fun. But you don't have true love and that's what's most important to you. You'll find it someday - have faith.

hahaha det var nog den roligaste beskrivningen av mej på länge!!

puss

I love you not only
for what you are,
but for what I am
when I am with you

"jag ska aldrig med dricka nr.778"

man mår som man förtjänar!!

va en ganska fin alla hjärtans dag jag hade trots allt.....

va jättefint väder ute på dagen, så jag gick en riktig långpromenad längs sjön... satte mej ute på piren och solade lite.

klockan åtta mötte jag upp emma och sara vid harrys. vi hade en tjejsingelmiddag med melodifestivalen i bakgrunden.
drack öl...efter öl...efter öl....efter öl....osv.
dansade nästan hela kvällen på schalgergolvet, hade askul. va längesen jag var ute och dansade! kom däremot på idag när jag vaknade att jag fick en smäll på näsan... för den ömmar fan fortfarande!
haha kommer ihåg att jag frågade sara om den fortfarande satt rakt där på dansgolvet :) jäkla folk som inte kan bete sej på dansgolvet!

drog mej hemåt vid halv två... då hade jag fått nog av dans och alkohol.
hade bestämmt mig innan jag åkte in till stan att jag skulle ta taxi hem eftersom det har varit som det har varit här i stan på sistonde... fast jag är ju som jag är när jag är onykter.... oövervinnelig.... tänkte att det nog var för kallt för att en kille ens skulle kunna tänka på sex eller nått överfall...så jag cyklade hemåt ändå i -10 grader! ursh ursh kallt kallt


idag sov jag till två... fick slänga benen över sängkanten... och hoppa in i duschen... har försökt att plugga lite idag, ställa frågor till sem imorgon... men med mina bakistankar spårade det nog ur lite. haha... jaja

nu ska jag koka mig lite thé för jag fryser som sjutton! sen ska jag krypa ihop i min lilla fotölj och se beck!

sing


plugg plugg plugg....

idag har jag suttit på bibblan hela dagen typ.... packade ihop fem i åtta och valde att ta bussen hem, iskallt ute!
känns dock inte som om jag har lärt mig något idag... har läst om mångfald idag, och det är bara en massa blurr ur västerländskt perspektiv... suck... snackade med en kille som satte sej brevid mej en del... han går femte terminen i samma utbildning.. intressant vad han har att säga...! kom med lite tankar och funderingar som han hade haft innan.

från det ena till det andra... undrar vad man ska göra på lördag?
alla hjärtans dag.... och inte har man blivit bjuden på någon dejt... attans!
pratade dock med emma ikväll och dom skulle ha en singelkväll på harrys... får väl ta och pallra mig dit och dricka öl med dom!
annars kan man ju göra som Claes gör... hyr ut sig på en dejt... undrar om det skulle funka här i stan? haha

http://www.aftonbladet.se/wendela/relationer/article4376274.ab


jag tycker att alla mina kära vänner kan ta å pallra sig ner på lördag och ha en riktig tjejkväll!?! :D

pusspuss

kom kom kom!



jag saknar mina vänner!!! kom och hälsa pååå!!

plugghäst

plugg plugg plugg

idag har jag suttit och pluggat heela dagen! om professionen från förr till nu till sen.... och styrdokument till kompentensbeskrivningar osv.... någon som är avundsjuk? :-)

jag vill....



"jag vill andas samma luft som du..."
haha halv tre i onsdagsnatt stod jag och robert och dansade bugg till den här låten hemma på hans vardagsrumsgolv.
tyvärr hittade jag inte rätt band på youtube... detta är jack black, men det ska självklart vara mars bergmans, haha

RSS 2.0