väderguden!

måste dela med mej av mitt skrattanfall idag! haha


jag hade varit ute och cyklat i stormen och kände mig jätteäcklig å svettig.... och berättar för anna att jag ska gå hem och duscha....


efter ett tag skriver hon på msn-chatten: fräshare nu?

....och jag sitter å klurar och klurar på vad en fräs-hare är för något, tills polletten trillar ner :D


tjipptjoo... nu ska jag göra mej iordning inför festen ikväll! snälla vädergud, håll vädret fint några timmar till!

hej hopp

gud vad jag är dålig på att uppdatera här :)

Stockholm


Jag & Angie på fika



Majsen på fika. Jag gillar ditt nya jag där du ler. du är såå fin



fyllevänner :)



ett tecken på en bra vän: när någon fotar dej i nödens lag



och så till sist jag och lilla buskrutten :)


Nu är man tillbaks till allvaret... i en vecka till ungefär. måste lägga på ett litet ryck nu och försöka klara den sista tentan för terminen! imorrn ska vi ha fest med kubb och öl i hälsoparken och sen vidare för min sista kväll på kåren för terminen. därefter blir det hårdplugg, för att sedan njuta på gotland en heeel sommar!!

imorrn åker jag till sthlm!!




jippi!! imorrn efter skolan springer jag ner till bussen som tar mej till min fina stad!! längtar!!

grillning!

Efter fyra långa månader av kyla och vinter så är det äntligen vår och grillsäsongen är här.
Därför är det viktigt att påminna er alla om hur det går till, Eftersom det är den enda matlagningen som en riktig man gör.
Förmodligen eftersom det medför vissa risker (tändvätska, eld osv.).

När en man erbjuder sig att grilla händer följande:
Rutin: 1. Kvinnan handlar all mat
2. Kvinnan gör en potatisrätt, sallad, vitlöksbröd, en eller ett par såser och förbereder efterrätten.
3. Kvinnan marinerar köttet lägger det på ett fat tillsammans med de nödvändiga grillverktygen och eventuella kryddor. Sedan bär hon ut det till mannen som sitter bredvid grillen - med en öl i handen. Här kommer det viktiga:
4. MANNEN PLACERAR KÖTTET PÅ GRILLEN.

Mera rutiner:
5. Kvinnan tar fram tallrikar, glas, bestick, servetter, underlägg och så vidare.
6. Kvinnan går ut till mannen och säger till honom att köttet bränns vid. Han tackar henne och frågar om hon kan gå in och hämta en öl till medan han försöker att rädda köttet! Viktigt igen:
7. MANNEN TAR BORT KÖTTET FRÅN GRILLEN OCH LÄMNAR ÖVER DET TILL KVINNAN.

Ännu mera rutiner:
8. Kvinnan dukar fram tallrikar, glas, bestick, servetter, sallad, bröd, potatisen, såserna och bär ut dem till bordet där hon har lagt på en ren duk.
9. Efter maten så dukar kvinnan av och diskar. Och viktigast av allt:
10. Alla tackar mannen så mycket för den utsökta maten och berömmer honom för hans färdigheter.
11. Mannen frågar därpå kvinnan om hon har njutit av sin matlediga dag? När han ser hennes reaktion så kommer han fram till (det han har misstänkt länge) att det aldrig går att göra en kvinna nöjd!

hej å hå

vilken trög dag. staratade med bearbetningsseminarium om personlighetspsykologi. låter det skoj? :) va faktiskt ganska intressant iof och höra hur resten har uppfattat vissa grejer... sen var det lunch och ytterligare en föreläsning med skolans kanske tråkigaste lärare... så efter halva smög jag o jennie hem och tog en kaffe i trädgården.
nu har vi varit runt munksjön och jag ska hoppa in i duschen för att sedan äta lite kvällsmat.

nästa vecka är vi lediga en hel vecka från skolan.... betyder ju dock inte att vi inte har något att göra, men heela mina klass å andra klassen är borta då så nu smider jag planer för fullt :D

åker upp tll sthlm på tis eftermiddag. väl framme bjuder min bror mej på middag och övernattning.
på onsdag åker jag ut till min kära kära vän angie!! ska bli sååå kul!!

sen får jag väl se lite.... tänkte smyg till gamla jobbet å överraska maja med en bulle, en såndär med mandel på. (hoppas hon nu inte läser det här) haha
åå jaa. vi får se vad min gamla kära stad har att erbjuda. kanske lite vin å minigolf :D
å så måste ju min lilla syster greta komma ner och mysa med mej i solen med!


hemresan är dock ännu lite oklar, men den som lever får se.
blir helgen i sthlm eller i jönköping med mysigt sällskap? ;-)

bonkers




en ny innelåt i england tydligen?? kommer det bli en plåga på klubbarna?? haha

heja sverige!!

nu är det mkt som händer i världen över med sverige inblandat!
gratulerar först hockeykillarna som drog på sig ett brons!


Sen idag stod denna mening högts upp på expressens hemsida!
"Thomas Lövkvist leder sensationellt Giro d´Italia. En sjundeplacering i tisdagens etapp gav honom den rosa ledartröjan"
min söta barndomskärlek... gick en klass över mig och sprang orietering i samma klubb som min familj, så det var mkt spanande :)

och sen ikväll gäller det! malena i ryssland! sverige i final? eller ska vi skämmas på lördag? :) jag vet att jag iallafall kommer att infinna mig hos anna kl 21 och heja fram våran operalåt!

hejja hejja sverige!!

en vecka i taget

hade som sagt muntan för en vecka sen... avslutade med en sjuhelsikets fest hemma hos anna och sedan vidare på kåren.

dagen efter blev det en sväng runt munken för att sedan möta upp hela gänget på max för bakismat och skvaller från gårdagen :)

jag fick åka med cissi ner till halmstad, perfekt med en gratis resa nu när man är student!  va hem och byta om hemma hos linnea och vidare för att möta upp henne på hennes jobb och sedan vidare till valborgsfirande! jag och linnea satt i varsin såndär sitt-häng-matt och drack rosévin medan resten av gänget var eldmästare och vimmlare.
framåt 12 hade det blivit lite kallt och hela gänget tyckte väl det var dags för stadsliv och det blev en riktig barrunda på halmstads krogar. kvällen slutar lite studdigt tyvärr.... jag sitter i en taxi och försöker ringa linnea å hennes kille (fast de svarar inte??) jag ska kliva ur taxin, då chaffören rycker tag i min arm och är sur... ääm... jaa... antar att jag somnar efter en timme eller två :D

dagen efter vaknar jag seeent. inväntar en buss tillbaka till stan och sen sätter flyttstädningen igång, då linnea å fredric har flyttat in till stan i halmstad! så "hela" fredagen och lördagen går åt att städa och flytta och packa upp kartonger.

vi skulle egentligen till båstad för att fira peppes öppning, men vi blev inte klara fören 11 på kvällen så vi satte oss i deras nya lounge i deras kök och drack bubbel och rosé.... (btw ser jag att det brinner på andra sidan gatan... så vi får springa ner och kolla läget innan brandkåren kommer) senare går vi ut på krogen för ETT glas vin... men som alltid så slutar det med karatefylla, eller jag var väl den minst fulla så jag kommer faktiskt ihåg hela kvällen haha.

möter en tjej som uttrycker sig "fyfan vad du ser ut i håret! för en hundrig kommer du hem till mig imorrn så fixar jag till det där... inte för din skulle utan för min"
haha... så på söndag fm messar jag tjejen för att se om hon fortfarande står fast vid vad hon sa, och självklart! för hundra kronor klippte hon mig i 1½ timma! fler 12 cm rammlade ner från mina axlar... men såå himla skönt nu i efterhand.

i måndags vaknade jag sent pga att linneas katt var helt tokig i nya lägenheten. varför sova när man kan busa??
va iväg på stan och hade en supermysig lunch med en superheting. senare satt jag på linneas jobb och drack kaffe latte och åt macka innan tåget skulle ta mig tillbaka till jönköping efter en veckas ledighet!


idag började våran nya och sista kursen för den här terminen innan sommarlov!!
kommer nog bli ganska intressant ändå, även fast den är på engelska :-S och att man är sååå skoltrött efter förra megakursen!
ikväll har vi varit på bio, 2 månader senare än alla andra, haha, och sett män som hatar kvinnor. riktigt bra film faktiskt... höll för ögonen lite då och då.

nu ska jag snart sussa kudden och vakna upp pigg till en ny dag i plugget.

(för dom som fortfarande läser, blev ett lång inlägg idag haha, önskar jag gonatt) haha

sköööna skor



min och linneas flyttlåt :-D

hade glömt vilket gung just D har i sina låtar ;-)

RSS 2.0